e
Banner

Etiketler: serdar erçal



Borusan Lojistik Doğuş Otomotiv ile el sıkıştı



Kaliteli hizmetleri, deneyimi ve bilgi birikimi ile otomotiv sektöründeki ağırlığını sürekli artıran Borusan Lojistik bu sektörde yeni bir başarıya imza attı. Otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından Doğuş Otomotiv’in sahalarındaki araç elleçleme hizmetini 1 Ocak 2016 itibarı ile Borusan Lojistik üstlendi.




Siemens’ten Borusan Lojistik’e Yılın Tedarikçisi ödülü


Yayın: 19-02-2016
Kategori: Lojistik

Türkiye’de  160. yılını kutlayan Siemens, bu kapsamda düzenlediği Tedarikçi Gününde hizmet aldığı 3. parti iş ortaklarını ödüllendirdi.  




Borusan Lojistik'ten 5’i bir yerde hizmet


Yayın: 28-08-2018
Kategori: Lojistik

Otomotiv lojistiği kapsamında; inbound ve outbound, sevkiyat öncesi son kontrol, saha yönetimi, oto taşıma ve katma değerli hizmetler olmak üzere 5 ana alanda ürün sunan Borusan Lojistik, Türkiye’de üretilen her iki araçtan birini elleçliyor. Borusan Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi ve Stratejik Müşteriler Genel Müdür Yardımcısı Serdar Erçal, “Biz fark ve değer yarattığımız bütün sektörlerde iddialıyız. 14 yıldır bu iddiamızı otomotiv sektörüne de taşıdık. Sektörde güçlü bir konumumuz var ve önde gelen markalara hizmet sunuyoruz. Borusan Limanı bize bu sektörde ciddi bir avantaj sağlıyor” dedi.  




Serdar Erçal Borusan Limanı Genel Müdürü Oldu



Borusan Limanı Genel Müdürlük pozisyonuna Serdar Erçal atandı.
 




Borusan Lojistik ve Borusan Limanı’na Üst Düzey Atama



Türkiye’de lojistik sektörünün dijital dönüşümünü üstlenen Borusan Lojistik Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine 1 Şubat itibarıyla Serdar Erçal atandı. Ülkemizin entegre hizmet sağlayan önemli limanlarından Borusan Limanı’nın Genel Müdürlüğü görevini ise Hamdi Erçelik devraldı.




Borusan Lojistik YYS ile Türk ihracatçısına avantaj sağlayacak


Yayın: 14-04-2021
Kategori: Lojistik

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik, uluslararası geçerliliği olan “AEO-Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü” sertifikası aldı. Ayrıca ilave yatırımlar ile YYS Sertifikası kapsamındaki “İzinli Gönderici” yetkisine de sahip olan Borusan Lojistik, ihracat gümrük işlemlerini hızlandırarak Türk ihracatçısına zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacak.




Borusan yolunu teknolojiyle çizecek


Yayın: 27-07-2021
Kategori: Lojistik

Pandemi dönemini güçlü hizmet portföyü sayesinde alternatif çözümlerle fırsata çeviren Borusan Lojistik gelecek için yol haritasını çizdi. Teknolojiye yatırım yaparak fark yaratacaklarını belirten Borusan Lojistik Genel Müdürü Serdar Erçal, müşteri ve tedarikçiyle iş ortaklığını güçlendiren, tüm verimsizlikleri ortadan kaldıran bir yapı oluşturacaklarını söyledi. Erçal, “Amiral gemimiz olan teknoloji sayesinde fark yaratmaya odaklanacağız” dedi. 




B-YOL e-ticaret lojistiği hizmetlerine Amerika’yı da ekledi


Yayın: 19-04-2022
Kategori: Lojistik

B-Yol ile e-ticaret lojistiğindeki tecrübesini uluslararası pazara taşıyan Borusan Lojistik, satıcılardan direkt teslim aldığı ürünleri Almanya, İngiltere ve Amerika’ya ulaştırıyor. B-Yol projesi şirketin e-ticaret ve uluslararası pazarda büyüme stratejisinde de önemli rol oynayacak.